Mikä on Naurunappula.com?

Naurunappula.com on syyskuussa 2007 perustettu huumori- ja viihdesivusto. Sivustolle voi lähettää kuvia, videoita, pelejä, flash-animaatioita sekä tekstejä.

Miten voin päästä moderaattoriksi?

Moderaattorit auttavat Naurunappulan ylläpitoa sisällön valvonnassa. Moderointi on vapaaehtoistyötä, johon kuuluu mm. sisällön laadun tarkkailu, käyttäjien kuuleminen sekä ylläpidon kanssa työskentely. Moderaattoriksi hakeminen tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse. Katso yhteystiedot tästä.

Moderaattoriksi voi hakea jokainen Naurunappulan käyttäjä. Perusvaatimuksia ovat:
  • Sivuston aktiivinen käyttö
  • 20 vuoden ikä
  • Luotettavuus
  • Mielenkiinto palvelua kohtaan

Miten saan yhteyden ylläpitoon?

Yhteystietomme löydät tältä sivulta.

Mikäli olet kiinnostunut mainosmahdollisuuksistamme, voit ottaa yhteyttä mainosten myynnistä vastaavaan Verkossa Media Oy.

Miten lisään sivustolle sisältöä?

Voit lisätä sisältöä sivustolle Lähetä-sivulta.

Sisällön lähettämistä saatetaan rajoittaa joiltain tunnuksilta. Syynä voi olla mm. aiemmin lähetetyn sisällön saamat huonot arvostelut.

Sisällön lähettämistä voidaan rajoittaa myös käyttäjäryhmän perusteella. Sivuston uudemmat käyttäjät, tulokkaat, voivat lähettää muita vähemmän sisältöä päivää kohden.

Firefox-käyttäjät voivat käyttää myös kirjanmerkit-työkalupalkkiin lisättävää painiketta.

Käyttäjäryhmät

Naurunappulassa on erilaisia käyttäjäryhmiä, jotka kuvaavat käyttäjän aktiivisuutta sivustolla. Sivustolla vietetty aika ei ole ratkaisevaa, vaan mm. annettujen arvostelujen ja tagiehdotusten määrä vaikuttaa käyttäjäryhmään merkittävästi.

Käyttäjäryhmät vaihtuvat automaattisesti ilman ylläpidon toimenpiteitä.

Naurunappulan käyttäjäryhmiä ovat Tulokas, Peruskäyttäjä, Aktiivinen käyttäjä ja Tehokäyttäjä.

Millä perustein sisältöä poistetaan tai piilotetaan?

Ylläpito pyrkii välttämään poistojen tekemistä sisällön hauskuusarvon perusteella, ja luotammekin tässä pääasiassa yhteisön antamiin arvosteluihin. Tarpeeksi miinuspisteitä saaneet mediat jäävät automaattisesti piiloon listauksista.

Ylläpito poistaa sisällön, mikäli se sisältää esim. poikkeuksellista väkivaltaa tai ällöttävää sisältöä. Sisältö saatetaan myös piilottaa tai poistaa, mikäli sen katsotaan olevan muuten sopimaton Naurunappulaan.

Ylläpito tekee ratkaisut kuvien piilotuksista ja poistoista oman subjektiivisen näkemyksensä mukaan tarkoituksenaan palvella Naurunappulan käyttäjien enemmistöä. Tulkinnallisissa tapauksissa ja riitatilanteissa lopullisen päätöksen asiaan tekee aina palvelun ylläpito.

Mikäli käyttäjältä joudutaan piilottamaan tai poistamaan useampia lähetettyjä medioita, julkaistaan uudet mediat oletuksena piilotettuna. Ylläpito voi kuitenkin tuoda mediat normaalin tapaan esiin myöhemmin tarkastuksen yhteydessä.

Miksi paljon miinuspisteitä saanutta mediaa ei poisteta?

Tarpeeksi miinuspisteitä saaneet mediat piilotetaan automaattisesti sivuston yleisistä listauksista. Media on kuitenkin mahdollisesti lisätty kanaville, joten haluamme taata pääsyn mediaan piilotuksesta huolimatta.

Linkin poistoon ei näin ollen ole tarvetta, koska se on piilotettu yleisistä listauksista.

Miten toimin jos havaitsen repostin?

Ensinnäkin on syytä muistaa, että vaikka sinä olisitkin nähnyt kyseisen median jo aiemmin, voi se silti olla monelle muulle uusi. Kaikenlainen "repost"-huutelu kommenteissa ei olekaan toivottavaa.

Voit ilmoittaa repostin ylläpidolle käyttämällä katselusivulta löytyvää ilmiantolomaketta.

Ylläpito pyrkii yhdistämään repostin ja "alkuperäisen" median toisiinsa. Tässä voit auttaa käyttämällä Duplikaattien poisto-työkalua.

Kun yhdistäminen tehdään, häviää huonomman arvostelun saanut media listoilta ja kyseisen median sivulta uudellenohjautuu paremman arvostelun saaneeseen. Yhdistämisen tarkoituksena on säilyttää mm. kanavien sisällöt.

Kommentteja tai arvosteluja EI enää yhdistetä, vaikka niin joskus aiemmin tehtiinkin.

Tuplatunnukset

Tuplatunnusten käyttö on kielletty.